HTML

Szelíd Olajfa

A befogadó Egyház Ige-központú, missziói, pártpolitika-fölötti; nem rekeszt ki, nem fordul el, hív. szelidolajfa@gmail.com A véleményeket, ötleteket, kérdéseket, gondolatokat ide várjuk.

Kommentek moderálása

A kirekesztő hangnemű kommenteket és a politikai szervezetek közleményeit nem tesszük közzé.

Utolsó kommentek

  • andrei vampiroiu: --------------- Egy szó mint száz:köszönet azoknak is akik szerint a mindatnak nincs értelme, azok... (2012.09.15. 22:27) Veled Uram, de Nélküled!
  • andrei vampiroiu: "Veled Uram, de Nélküled! Nincs értelme? Ó, dehogynem! "Király vagyok,Uram, a Te akartodból...Min... (2012.09.15. 21:56) Veled Uram, de Nélküled!
  • windermere: Költői kérdés - sajnos ilyen sokan vannak, akik magukat kereszténynek nevezik, "a kegyesség látsza... (2010.03.25. 17:51) 52%
  • N-drew: Pedig bizony, hogy sok értelme van. Ha valaki végighallgatta a rockoperát, akkor emlékszik az "Oly... (2010.02.17. 18:28) Veled Uram, de Nélküled!
  • Johannesz: Ez milyen felmérés? (2010.02.02. 11:57) 52%
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Látom,hogy kicsit tegnapelőtti a post...de az aktualitása semmit sem kopott! Ugyanúgy meg kell ha... (2010.01.02. 17:03) Milyen nyelven beszélünk?
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Mindig elkeserítő,amikor a keresztet pajzsként,fegyverként,politikai kellékként használják. Vidám... (2010.01.02. 16:55) Deviánsok
  • fűrészpor: Nem sikerült megakadályozniuk a meleg felvonulást. (2009.12.15. 09:33) Deviánsok
  • Utolsó 20

2008.01.17. 00:56 xterx

Érkezett egy levél (Subject: blahalujza)

"A blogotok indított arra, hogy érdemes, sőt égetően szükséges lenne foglalkozni a Blaha Lujza téri késelő fiú esetével. Elszomorított, hogy az eset kapcsán mennyire elszabadultak az indulatok a testvérek között is. A visszhang ténylegesen is a zengő érc és a pengő cimbalom hangját idézik. A régmúlt harci hangszerei hangulatfokozásra voltak alkalmasak egészen az extázisig. Napjaink hangjai is hangulatfokozók, már-már az extázisig. De, hogy konkrétumot is mutassak, íme pár hozzászólás, ami az iwiw üzenőfalán jelent meg az esettel kapcsolatban (jelzem a hozzászólások teológus testvéreim tollából származnak):

Van egy ország.Abban az országban van egy város.Abban a városban van egy ház.Abban a házban van egy srác...és a srácnak már tele a töke az egész országgal!!!!...egy 11 éves gyilkos szórakozik a rendőrőkkel, a kormánnyal...mert nincs törvény ellene...elgondolkodhatnának ezen az illetékesek...és a srácban már nincs benne ez az ország!!!! így építsenek új Magyarországot!!! --------TEDD KI TE IS!!" 
- Reagálva az XXX felvetésére, és a bicskanyitogató eseményekre, valamint más fórumokon található véleményekre egy megoldás van. És ne gyertek azzal, hogy így rasszista meg úgy, nézzétek meg a tényeket, aztán lehet észérvekkel érvelni. Szóval a megoldás:
"Fekete pont a Holdon. Mi az? Válasz: Egy cigány.
Teljes holdfogyatkozás. Mi az? Válasz: Végső megoldás!"   - Ja, és ezt találtam a neten!
 - Vélemény az origo fórumján a "gyerek" kiadatásáról:
 - Szeress mindenkit, aztán majd te leszel a következő áldozat. Ha a te 15 éves fiadat szúrták volna meg, akkor nem ezzel jönné! Persze kell a szeretet, de kell a törvény is! Most annak van az ideje!

Ha tudtok, akkor kérlek nyilvánosan is foglalkozzatok a témával. És kérlek velem együtt imádkozzatok a szeretet és a béke kegyelmi ajándékáért testvéreink és a nemzet számára."

2 komment

Címkék: roma kirekesztés


A bejegyzés trackback címe:

https://szelidolajfa.blog.hu/api/trackback/id/tr60300348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklósi H. Koppány 2008.01.17. 19:43:16

A fenti levelet én küldtem Szücs Terinek, és engedélyt adtam, hogy felkerüljön az oldalra. Reggel olvastam levelébe, hogy adatvédelmi okokból levette a nevemet. Gondolataimat névvel is vállalom, "mert nem szégyellem Krisztus evangéliumát."

Miklósi H. Koppány

PAX ET BONUM

Kovács Dávid 2008.01.18. 08:16:41

E weboldal Szerkesztői és Hozzászólói közül felvetődött e, hogy sajnálni és támogatni kéne az áldozatot, áldozatokat is?Nemcsak az elkövetőt, sőt azt inkább nem! (pl.a megszúrt Fiatalembert...) Mert Hazánkban egyre több a Magyar áldozat... És a Rendőrség, Bíróság tehetetlen... Miért??? Ez jó a Vezetésnek? Sűrgősen tenni kell valamit a negatív tendenciák ellen! Az imádság is fontos, de tettek is szükségeltetnek...